Informatie over doneren

Informatie over doneren
Alpentocht biedt verschillende mogelijkheden aan om een donatie te doen aan degene die u wil sponsoren. Als u via de website een donatie doet vragen wij enkele gegevens van u om in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend voor het op de hoogte stellen van uw donatie aan de deelnemer of het team van Alpentocht. 

- Direct via de website 
Alpentocht heeft op de website een betaalmodule via internetbank mollie die verschillende betaalmogelijkheden aanbiedt. U kunt hierbij via iDEAL, overschrijving, mister cash en credit card een donatie doen.

Let er bij overschrijving wel goed op dat u het juiste kenmerk opgeeft. deze ontvangt u na het invullen van uw gegevens als u de optie overschrijving aanklikt.

- Via Factuur van Alpentocht.nl
Indien u een factuur wil ontvangen van uw donatie kun u contact opnemen met Saskia Scholten. U ontvangt dan een factuur van CliniClowns die u kan overmaken op de betaalrekening van de stichting.

In principe storten wij geen donaties terug naar de rekening van de donateur. Mocht er iets mis zijn gegaan tijdens het doneren of heeft u per ongeluk een donatie aan de verkeerde persoon of team gedaan kunnen wij dat voor u herstellen. Bij vragen kunt u contact op nemen met Saskia Scholten. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-57935176 of via de mail info@alpentocht.nl.

Direct naar

Inschrijven Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI

Sponsor een deelnemer of team

Met onderstaande donatiemodule kunt u een deelnemer of een team doneren. Mocht u vragen of problemen ondervinden bij het doneren, neem dan contact op met Alpentocht.
 
Stap 1 2 3

Top 5 deelnemers

1
Jos Zandee
€ 2.300,00
2
Bart Jan Jansen
€ 404,15
3
ben van spaandonk
€ 315,00
4
Patrick Ruijtenbeek
€ 250,00
5
Bart Anbergen
€ 220,00
Overzicht donaties >>

Donatiestand

5.656,00
€ 250.000
 

Onze sponsors