Mee als Deelnemer

Mee als Deelnemer
Bij Alpentocht draait het om gezamenlijk een geweldige prestatie leveren. En dat ook nog eens voor het goede doel CliniClowns. Alpentocht is voor en door deelnemers groot geworden en dat voel je terug tijdens het weekend. 

Wanneer je je inschrijft als deelnemer ga je de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen. Je kunt je inschrijven als fietser, wandelaar of hardloper. We vragen je 275 euro te betalen voor het evenement. Hiervoor krijg je: 4 overnachtingen in een luxe stacaravan op de camping. Verder wordt de Alpentocht voor je verzorgd met o.a. sportdrank en chocomelk, en hebben we een uitgebreide barbecue op zaterdagavond als afsluiter van het evenement. Verder kun je omhoog lopen of fietsen in het originele Alpentocht tenue. Ook ontvang je van ons tips en downloads voor fondsenwerving en zijn er informatiebijeenkomsten. Tot slot organiseren we twee trainingsritten voor je.

We verwachten van jou als deelnemer dat je het minimale bedrag van 250 euro ophaalt voor CliniClowns en dat je samen met ons een mooi weekend neerzet.

Graag zien we ook jou aankomend jaar aan de start. Meld je nu aan als individuele deelnemer of maak samen jouw fietsmaatjes een team aan. 

Direct naar

Inschrijven Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Sponsor een deelnemer of team

 
Stap 1 2 3

Top 5 deelnemers

1
Jos Zandee
€ 2.300,00
2
Bart Jan Jansen
€ 404,15
3
ben van spaandonk
€ 315,00
4
Patrick Ruijtenbeek
€ 250,00
5
Bart Anbergen
€ 220,00
Overzicht donaties >>

Donatiestand

5.656,00
€ 250.000
 

Onze sponsors