Informatie- en Trainingsdagen Alpentocht 2018

Informatie- en Trainingsdagen Alpentocht 2018
Denk jij erover om dit jaar de Mont Ventoux te beklimmen of heb jij jezelf al ingeschreven? Schrijf jezelf dan in voor de informatieavond en de trainingsdagen die we voor jou gaan organiseren.

We beklimmen op de eerste plaats de berg voor onszelf, maar we gaan samen ook de strijd aan voor CliniClowns. Om ervoor te zorgen dat we goed voorbereid naar Frankrijk vertrekken, willen we je graag van tevoren kennis laten maken met de mensen achter CliniClowns en samen de benen te testen op de Nederlands heuvels bij Arnhem in in Limburg.

Informatieavond op donderdag 24 mei 2018

Tijdens de informatieavond vertellen we jou meer over CliniClowns en nemen we je op een verrassende wijze mee in de wereld van de CliniClowns. Dit zal je nog meer redenen gaan geven om in september de strijd aan te gaan met de Mont Ventoux. In het tweede deel van de avond vertellen wij je daar alles over. Van de voorbereiding die je nodig gaat hebben, Tips voor het werven van jouw donaties en we vertellen je meer over wat je te wachten staat tijdens het Alpentocht weekend.
De avond start om 19:30, en eindigt rond 22:00. en vindt plaats in het rolstoelvriendelijke Cliniclownshuis in Amersfoort. Het adres is Soesterweg 300A in Amersfoort. 

Klik op de link om jezelf voor deze avond aan te melden: Ja, ik meld mijzelf aan voor de informatieavond op 24 mei

Trainingsdag op zondag 27 mei 2018

Op 27 mei gaan we voor het eerst samen de benen testen op de Posbank in de omgeving van Arnhem. Het is een prachtige omgeving om klimmeters te maken in je voorbereiding naar de beklimming van de Mont Ventoux. Je kunt deze dag genieten van uitgestrekte bossen en heidevelden, van rust en van stilte. 

Programma:

09:00 uur: Ontvangst en krijgt iedereen de mogelijkheid om zich om te kleden voor de trainingsrit.

09:30 uur: Start van de trainingsronde, waarbij we ongeveer 3 uur vrij trainen op alle klimmetjes van de Posbank.

13:00 uur: Einde van de training. Nadat iedereen heeft kunnen douchen zal er een welverdiende lunch klaar staan, waarna iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis kan.
Klik op de link om jezelf voor de trainingsdag aan te melden: Ja, ik meld mijzelf aan voor de trainingsdag op 27 mei

Trainingsdag op zondag 1 juli 2018

Op 1 juli 2018 organiseert Alpentocht.nl de tweede trainingsdag in Limburg. Tijdens deze rit kunnen de meest bekende heuvels in het gebied worden beklommen.

De Gulperberg ligt dan op de route. Deze klim is 700 meter lang en daarmee een echte kuitenbijter. Onderschat de klim niet want de stijgingspercentages liegen er niet om. Met ruim 300 meter boven de 11% is dit voor sommige fietsers een echte killer.

Programma:

09:00 uur: Ontvangst en krijgt iedereen de mogelijkheid om zich om te kleden voor de trainingsrit.

09:30 uur: Start van de trainingsronde, waarbij we ongeveer 3 uur vrij trainen op onze uitgezette route door het zuiden van limburg.

13:00 uur: Einde van de training. Nadat iedereen heeft kunnen douchen zal er een welverdiende lunch klaar staan, waarna iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis kan.
Klik op de link om jezelf voor de trainingsdag aan te melden: Ja, ik meld mijzelf aan voor de trainingsdag op 1 juli

Direct naar

Inschrijven Doneer nu Veelgestelde vragen
ANBI

Team Vaillant tijdens Alpentocht

Top 5 deelnemers

1
Jos Zandee
€ 3.120,00
2
Ben van Spaandonk
€ 1.535,00
3
Rene Verheul
€ 1.166,00
4
Bert Varwijk
€ 1.125,00
5
Erik Oudemans
€ 1.120,00
Overzicht donaties >>

Donatiestand

30.718,42
€ 250.000
 

Onze sponsors